Haarmodelijn voorjaar/zomer 2020

Net als in voorgaande seizoenen bestaat ook de Haarmodelijn voorjaar – zomer 2020 uit vijf modellen, elk in twee stylingvarianten.

In control

De kapsels uit de Haarmodelijn voorjaar – zomer 2020 zijn really impressive! Ze vallen vooral op door de messcherpe contourlijnen die je uiteraard laat aansluiten op de gezichtsvorm van je klant. Ook typerend dit seizoen is de lange lengte van de bovenste haarlagen. Dat zorgt voor een gladde textuur en een rustig beeld, ook al heeft iemand slag of krul. Denk je bij ‘rustig’ meteen aan saai? No way: ieder trendkapsel uit Control heeft een gave twist! Zoals een waanzinnige kuif, een stoere botte pony of een andere geweldige eye catcher. 

Kapsels met lef


Wie zegt dat haar in voorjaar – zomer per se lichter moet zijn dan in najaar – winter? Onzin! Want zeg nou zelf: dat diepe donkerbruin staat toch geweldig bij een zongekuste huid? Wel heeft iedereen ’s zomers vaak meer zin in warmere tinten. Wat dat betreft zijn de mogelijkheden dit seizoen oneindig – van stralend goudblond via rijke Mocca naar gloedvol koper. En om koele highlights een hippe zomerse uitstraling te geven zijn warme toners dit voorjaar helemaal hot.