Producten

Mediceuticals


De Amerikaanse Mediceuticals Laboratories ontwikkelen unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar in een optimale conditie brengen en houden. Mediceuticals haarverzorgingsproducten worden samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten.Jettie's Hairstyling heeft diverse producten uit de Mediceuticals collectie in het assortiment.

Mediceuticals ontwikkelde verschillende shampoos in laboratoria voor uiteenlopende haarproblemen, zoals shampoos voor droog en vet haar en anti-roos shampoos.

Speciaal voor vrouwen is er Mediceuticals for Women. Een verzorgingslijn voor voller, steviger haar en tegen haaruitval. Ook heeft Mediceuticals een stylingslijn  die het haar niet verzwaren maar verzorgen en beschermen. 

Mediceuticals heeft een aantal zeer verzorgende maskers ontwikkeld, zoals het Dual Therapy Anti-aging masker. De heerlijke conditioners van Mediceuticals verzorgen het haar extra na iedere wasbeurt.

MEDICEUTICALS HAIRCARE


Sinds 1964 ontwikkelt Mediceuticals oplossingen voor hoofdhuid en haarproblemen. ‘Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid,’ is de hoofdgedachte van Mediceuticals. Haarproblemen als roos, dermatitis, psoriasis en haaruitval zijn veel voorkomend en kunnen met de juiste haarverzorging worden behandeld. Mediceuticals haarproducten worden ontwikkeld met farmaceutische technologie.

MEDICEUTICALS TEGEN HAARVERLIES


Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor haarverlies, zoals shock, trauma, medicatie, erfelijkheid en menopauze. Ook kan door bepaalde chemotherapie haar uitvallen. Gebruik van Mediceuticals haarverzorging stimuleert de hoofdhuid en kan haaruitval doen verminderen.

WIST U DAT?


Mediceuticals Laboratories gevestigd is in Fort Worth Texas?
Mediceuticals producten gebruikt worden in salons, spa’s en haarklinieken?
Een ongezonde hoofdhuid mede oorzaak is van haaruitval?
Meer dan 90% van de mensen ooit te maken krijgt met hoofdhuidproblemen?

 

Deze producten zijn beschikbaar in mijn webshop, heeft u vragen neem dan even

contact op met Jettie's Hairstyling 06-13049137