Gladjakkers

 

 

OER-HOLLANDS VAKMANSCHAP

 

Pomade die je haren laat glimmen als verse haring, bad-ass balm die je wangen laat stralen, een puppy-pomade voor de kleine man of een dosis mannelijkheid in een flesje. Welk product je ook kiest, bij Gladjakkers weet je zeker dat je een potje oer-Hollands vakmanschap in huis haalt. Er is geen pot zo scheef of er past wel een deksel op!

 

Onze producten zijn namelijk ontwikkelt door de beste meesterbarbieren. Je kent ze wel, die zesde- of zevende generatie barbieren die de kneepjes van het vak ieder jaar als familiegeheim doorgegeven hebben gekregen. De echte, robuuste mannen-mannen die het scheermachine aan de kant laten liggen en er gewoon lekker old school het mes bij pakken. Deze mannen verstaan hun vak al meerdere generaties, en dat maakt dat onze producten boordevol geschiedenis zitten. 

 

 

 

HET ONTSTAAN VAN DE GLADJAKKERS FORMULE

 

Dat die potjes van ons boordevol passie en geschiedenis zitten, dat moge duidelijk zijn. Maar hoe steekt de Gladjakker geschiedenis nu eigenlijk in elkaar? Nou, schenk een glas Jameson in en zak even lekker onderuit: dan gaan we samen back to the future.

Lang, lang geleden (lees: 2011) kwamen onze meesterbarbieren regelmatig samen om de nieuwe generatie jonge goden de kneepjes van het vak te leren. Dit liep lekker. Heel lekker. In de loop der jaren hebben we meer dan duizend kappers van de technieken van het barbierschap mogen voorzien. Hartstikke leuk natuurlijk, maar toch bleven we dezelfde vraag krijgen: “hoe kun je nu als een échte barbier aan de slag zonder de juiste, oer-Hollandse producten?” 

Dus hop, die stoute schoenen uit de kast en op zoek naar een antwoord op die vraag. Meesterbarbieren van heinde en verre haalden hun generaties lang bewaarde recepten uit de familie kluis en kwamen samen om het beste uit deze recepten samen te brengen in een indrukwekkende lijn producten. Tegen de tijd dat de kaarsen opgebrand, en de flessen leeg waren, was de oplossing daar: de eerste lijn Gladjakker producten was geboren.