Haarmodelijn voorjaar/zomer 2021

 

 

 

Gun je jezelf dit voorjaar een fantastische nieuwe look. Met de nieuwe Haarmodelijn voorjaar/zomer 2021 hebben ik van Jettie’s Hairstyling inspiratie in overvloed om jouw look een geweldige TWIST te geven: helemaal 2021, maar met een vleugje 70’s. 

 

   LAAGJES MET GEHEUGEN 

Zo lekker, dat haar dat lekker vrij om je heen beweegt en steeds weer precies goed terug valt. Alsof het een geheugen heeft! Het geheim? Ik knip je haar in verschillende lagen, waarbij we spelen met geometrische vormen. Een beetje zoals Piet Mondriaan dat deed in de kunst, gecombineerd met wat inspiratie uit de jaren 70. Of je nu gaat voor kort, lang of daar tussenin: met deze haarmodelijn hebben we kapsels op iedere lengte, die passen bij jouw individuele stijl. 

 

   SLIM KLEUREN 

Via een slimme kleuring kan ik  precies de tint creëren die bij je past. Heb je nog geen kleuring, maar wel zin in iets nieuws? Kies dan voor een trendy combinatie van goud-blond en koel asblond: dé hit van deze zomer! 

 

    IN EEN HANDOMDRAAI 

Onder het coronamotto ‘support your locals’ maak je je nieuwe look natuurlijk helemaal af met de kwalitatieve stylingproducten die je nu gelukkig weer bij mij kunt aanschaffen. Voorzien van deskundig en persoonlijk advies: kom daar eens om bij de gemiddelde online shop. Door de combi van die producten en mijn vakkundige knip- en snijwerk geef je je nieuwe look in no time een andere twist. Hoe leuk is dat? Dus vier de vrijheid, do the twist!